2011. július 28., csütörtök

Popper Péter: Kiadatlan írások - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kiadatlan írásokA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
A közelmúltban hunyt el magyar pszichológia és közélet egyik karizmatikus alakja, Popper Péter, aki évtizedeken keresztül szimultán praktizált lélekgyógyászként, alkotott íróként és szerkesztőként, oktatta az ifjúságot és tűnt fel időről-időre a televízió ismeretterjesztő, kulturális és vallási műsoraiban. Hihetetlenül gazdag életpályát tudhat tehát maga mögött, és ennek írásos lenyomatáért másfél évtizeden keresztül felelt állandó kiadója, a Saxum, amelynek gárdája most egy különleges kiadvánnyal tiszteleg Popper Péter személye, munkássága előtt. A három kötetből álló mű első darabjában volt pálya- és munkatársak, barátok és tisztelők idézik vissza alakját, és a hozzá kapcsolódó emlékeket, gondolatokat. Többek között olyanok ragadtak tollat, hogy felvázolják a maguk Popper-portréját, mint Sári László, Vekerdy Tamás, Donáth László, Andai Judit, Csányi Vilmos, Paulinyi Tamás, Pléh Csaca, Szántó Erika, Bodor Pál, Bölcs István, Ranschburg Jenő vagy Popper Gábor. A második könyv eleddig kiadatlan hét írását közli (Jó reggelt, Földlakó! Keresztutak A fájdalom érzékelése Leszek, aki leszek? Áldás és átok A keleti ember szíve Szabad szeretnél lenni? ). A legkülönlegesebb meglepetést azonban a harmadik könyvecske ígéri: lapjain a szerző eddig nyilvánosan nem közölt állat-fantazmagóriái jelennek meg elragadóan bájos és groteszk, színes ceruzarajzokon, és a hozzájuk fűzött pár soros, fanyar humorú ismertetésekben. A kiadvány kötelező olvasmány Popper Péter minden tisztelője, volt és leendő olvasója számára. ISBN: 978-963-248-127-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 22:53
. Popper Péter: Kiadatlan írások - Jelenlegi ára: 3 690 Ft