2011. július 26., kedd

PĂ lyi AndrĂ s: SzĂ nĂŠszek kereszttĹ zben-elĹ adĂ - Jelenlegi ára: 2 930 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Színészek kereszttűzben : előadások, alakítások, könyvekA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
A finom művű, gondosan összeállított esszékötet a szerző színházi témájú írásaiból, mintegy négy évtized gazdag terméséből válogat. A prózaíróként és polonistaként is jól ismert Pályi András drámaíróként kezdte pályafutását, majd napilapok és folyóiratok szerzőjeként, mindenek előtt a Színház állandó munkatársaként lett a magyar színházi élet avatott és éles szemű megfigyelője, az egyes előadások és színészi alakítások kritikusa, a drámai műfaj esztétikai kérdéseinek boncolgatója. A lassan két évtizeddel ezelőtt megjelent első színházi esszékötetéhez hasonlóan ezúttal is tematikus ciklusukba szervezte írásait. Az első rész (Határok és a színjátszás) általánosabb ívű, programadóként is olvasható írásait, színházi kritikák követik jobbára a hetvenes-nyolcvanas évekből, majd a színházat megújítani kívánó törekvések kerülnek reflektorfénybe, legyen szó Ascher Tamás vagy Zsámbéki Gábor ma már legendaszámba menő kaposvári rendezéseiről, a budapesti Katona József Színház előadásairól, Jeles András Monteverdi Birkózóköréről vagy éppen a rendszerváltás után hazatérő Halász Péter újbóli bemutatkozásáról. A következő két ciklus elemzései, portréi a színészeket állítják, a középpontba, végül Visky András és Balassa Péter egy-egy könyvéről szóló recenzió zárja a kötetet. A névmutatóval kiegészített, rendkívül gazdag kötet a kortárs színház- és drámatörténet elmélyült és gondolatébresztő recepciója minden színházszerető olvasónak jó szívvel ajánlható. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-80-8101-431-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 930 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:55
. PĂ lyi AndrĂ s: SzĂ nĂŠszek kereszttĹ zben-elĹ adĂ - Jelenlegi ára: 2 930 Ft