2012. január 22., vasárnap

Zepter MixSy multifunkcionális konyhai mixer - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Használati útmutatóval és receptkönyvvel.  
A készülék tartozékai: Falra szerelhető tartódoboz, Polikarbonát mérőedény,
Darálóedény: ideális mandula, gyógynövények, szemes termések és gabonapelyhek őrléséhez, csokoládé, sajt, cukor (porcukor) darálásához, fűszerek, kenyér aprításához (kenyérmorzsához), kávébab, vöröshagyma, fokhagyma, torma aprításához, petrezselyem és keménytojás darabolásához.  
Darálófej: Felaprítja, ledarálja és pürésíti a nyers és főtt zöldségeket, gyümölcsöket, bébiételt, főtt húst, a gyümölcsfagylalthoz való fagyasztott gyümölcsöt és lekvárt. Jégkocka darálására is alkalmas, elkeveri a leveseket és mártásokat. Torta és palacsinta készítésre is alkalmas. A legkülönfélébb sűrű állagú vagy szilárd hozzávaló darálására is használható.
Habverő: Felveri, habosítja a tojásfehérjét és a tejszínt. A habverőfejjel leveseket és mártásokat, illetve a legkülönfélébb könnyű, habos krémeket készíthetünk.  
Keverő: Összekeveri, elegyíti a turmixokat, italokat, püréket, salátaönteteket majonézt. A legkülönfélébb sűrű vagy krémes állagú hozzávalókhoz használható.  
Húsdaráló: Vágja, szeleteli és ledarálja a nyers vagy főtt húst, illetve a rostos, szálas zöldségeket.
A MixSy-t bármilyen edényben használhatja, akár a tűzhelyen, a serpenyőben is.
Készíthetők vele előételek, köretek, feltétek, levesbetétek, levesek, zöldségételek, szendvicskrémek, vajkrémek, hideg-meleg italok, habok, krémek, pudingok, mázak, sütemények, bébiételek, ételízesítők.  



Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 18:30
. Zepter MixSy multifunkcionális konyhai mixer - Jelenlegi ára: 60 000 Ft