2011. június 30., csütörtök

Kenneth, Claire: Éjszaka Kairóban - Jelenlegi ára: 1 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Éjszaka KairóbanA könyv listaára: 2176 Ft. Leírás:
Az először 1946-ban kiadott regény cselekménye 1939-ben veszi kezdetét. Hősnője Tárnoky Anna - anyja rábeszélésére - hozzámegy a nálánál sokkal idősebb, gazdag svéd üzletemberhez, Arna Jörgsenhez. Az asszony úgy érzi, hogy férje által megnyílik előtte egy új világ, utazhat, szép ruhákat vehet magának, ékszerekre költhet. Egyiptomi kirándulásuk alkalmával Anna megismerkedik George Dowery gárdakapitánnyal, akivel első látásra egymásba szeretnek. A rendkívüli férfiszépségre azonban Annán kívül két megcsalt szerető is igényt tart: Mirjam, a félvér lány és Barbara, az elegáns és gazdag szépasszony. Hármójuknak kell megküzdeniük a fess gárdakapitány szerelméért. Anna férje közben repülőgép-szerencsétlenség áldozata lesz, és ezzel elhárul minden akadály a szerelmesek útjából, ám George-ot a frontra vezénylik, ezért mégis el kell válniuk. Anna ekkor öngyilkosságot kísérel meg, de a Kairóban élő magyar orvos, Zilahy Zoltán megmenti, és hazakíséri Budapestre. A könyv a háború előtti polgári világot tárja elénk: a fényűző nemzetközi élet és intrikái, a harmincas évek elitjének gondtalan élete ismerhető meg általa. ISBN: 978-963-299-621-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 785 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 15:22
. Kenneth, Claire: Éjszaka Kairóban - Jelenlegi ára: 1 785 Ft